INREGISTRARE ONLINE
Va rugam sa accesati sectiunea de mai sus pentru a va inregistra online la conferinta.
TRIMITE REZUMAT
Pentru a trimite rezumate, trebuie mai intai sa va inregistrati.
PAGINA PERSONALA
Dupa inregistrare, veti putea accesa Pagina Personala (linkul de mai sus) folosind numele de utilizator si parola stabilite la inregistrare.
SPONSORI
Comitetul de organizare multumeste pe aceasta cale tuturor firmelor care au sprijinit organizarea conferintei.
EXTINDERE TERMEN LIMITA
Termenul limita pentru inregistrare si trimiterea rezumatelor a fost extins pana la 25 august 2012 inclusiv.

DRAGI COLEGI,
Imi revine onoarea si deosebita placere de a va adresa invitatia la cea de-a VIII-a Conferinta Nationala de Bioetica, eveniment important atat pentru lumea medicala, cat si pentru societatea civila.

Anul acesta Conferinta Nationala de Bioetica va avea participare internationala si se va desfasura la Cluj-Napoca in perioada 13-16 septembrie 2012. Avand ca invitati nume marcante ale bioeticii romanesti si internationale, conferinta va aborda teme in premiera precum educatia in bioetica, perspective spirituale in bioetica, cazuri celebre care au determinat reactii sociale sau responsabilitatea individuala si sociala in sistemul de sanatate, care speram ca vor prilejui discutii multidiciplinare intre specialistii din diferite domenii de activitate: bioetica, teologie, filosofie, drept, psihologie, medicina.

Va asteptam cu drag la Cluj-Napoca sa dezbatem impreuna problemele bioetice si sa mentinem traditia unui eveniment deosebit!

Presedintii Conferintei Nationale de Bioetica
Prof. Dr. Vasile Astarastoae
Pr. Prof. Ioan Chirila